Влада

У Житомирській області райвідділи міліції об’єднали у п’ять відділів поліції

25 November 2015, 14:04

У Житомирській області реформовано міські та районні відділи міліції. По області створено відділи та відділення поліції. Кожен співробітник, призначений для тимчасового виконання завдань, має пройти переатестацію та конкурсний відбір.

Про це 25 листопада повідомив керівник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик під час наради з керівниками структурних підрозділів та територіальних органів поліції.

«До складу Бердичівського відділу поліції ввійшли: Андрушівське, Любарське, Ружинське, Чуднівське відділення поліції. До складу Житомирського відділу поліції увійшло Житомирське відділення поліції. Коростенський відділ поліції включає: Лугинське, Народицьке, Овруцьке і Олевське відділення поліції. Коростишівський відділ поліції складається з: Брусилівського, Володарськ-Волинського, Малинського, Попільнянського, Радомишльського і Черняхівського відділень поліції. До складу Новоград-Волинського відділу поліції ввійшли: Баранівське, Ємільчинське, Романівське і Червоноармійське відділення поліції», – зазначила прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.

Реформування триватиме близько трьох місяців.

Валерій Рудик попередив про персональну відповідальність керівників усіх рівнів за недопущення фактів хабарництва, корупції, втручання поліції в бізнес та інших протизаконних дій, які негативно впливають на репутацію поліцейського.

«Хто себе зарекомендує та складе всі заліки, той буде служити в рядах поліції. Нам не потрібно опускати руки, а працювати на забезпечення законності й правопорядку. За цих 100 днів буде дана оцінка кожному», - сказав Валерій Рудик.

Нині до структури обласного органу поліції - Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Житомирській області - входять 10 управлінь, 6 відділів та 5 секторів. Упродовж перехідного періоду, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», ДАІ продовжує забезпечувати нагляд за безпекою дорожнього руху. Поступово функції інспекторів Державтоінспекції перейдуть до патрульної поліції, – повідомила прес-служба ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, рішення про керівний склад управління Нацполіції в Житомирській області приймуть після «100 днів якості».
 
 
 
 
 
 

Фото прес-служби ГУ Національної поліції в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі