Суспільство

У райцентрі Житомирської області волонтери організували акцію «Різдвяний подарунок солдату»

25 November 2015, 17:00

У Романові Житомирської області волонтери організували благодійну акцію «Різдвяний подарунок солдату».

Про це повідомляє сайт Твій Романів.

Акція почала діяти з 16 листопада. У прийомний пункт волонтерського штабу «Берегиня» люди зносять макулатуру, яку потім організатори здадуть і на виручені кошти куплять необхідні речі для бійців АТО з Романівського району. На разі зібрали вже 94 кг.

«Війна увійшла в наше життя вже як звичайна річ. Люди виснажені, часто просто не мають як допомогти наших хлопцям на передовій. Але вони ж потребують нашої допомоги. Серце обливається кров’ю, а душа дико кричить, коли приїжджаючи до них в зону бойових дій, бачиш в яких нестерпних умовах вони живуть, яку страшну службу несуть. А коли передаєш хлопцям посилочки, на яких написано «З любов’ю від Романова» бачиш, як на очах у хлопців з’являються сльози – всередині все просто перевертається і ніяких емоцій не вистачає. Цією акцією ми хочемо зробити приємне нашим бійцям, які в холод і в сильний мороз, під спекою чи проливним дощем своїм тілом захищають нас від страшного пекла війни. Показати, що ми їх любимо і чекаємо додому», – зазначила Тетяна Пославська, координатор волонтерської групи «Берегиня».

Волонтери «Берегині» просять жителів Романівського району, працівників установ та організацій долучитися до різдвяної акції. Макулатуру просять приносити з 13.00 до 16.00 щодня в будинок по вул. Шевченка 10, що поряд з СТО.

Житомир.info звернувся до житомирських благодійників, аби дізнатися чи організовують вони подібні різдвяні акції для учасників АТО та їх сімей. Проте нам повідомили, що поки у планах подібних благодійних акцій не було.

Фото з сайту Твій Романів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі