Події

У Житомирі обікрали машину благодійної організації «Чотири лапи»

25 November 2015, 18:15

Відчинені двері в машині і зниклі речі волонтери міжнародної благодійної організації «Чотири лапи» виявили, коли вранці приїхали на роботу.

Шестеро волонтерів, працюють у Житомирі з 27 жовтня. Впродовж усього часу їх машина, всередині якої знаходиться операційна, була на території автошколи на Щорса, 100. Лишати тут автомобіль раніше було безпечно. Волонтери кажуть, що злодій поцупив майна щонайменше на 5 тисяч гривень.

«Я виявив, що водійські двері в машині привідкриті, і що в салоні не вистачає монітору для камери заднього виду, магнітофона, задніх фар і знаку аварійної зупинки. Судячи зі всього, що хтось відкрив якимось чином задні двері, протягнув руку в кабіну і відчинив зсередини водійські двері. Такого, що ми забули закрити одні двері, бути не може, бо тут є центральний замок і якщо якісь з дверей не закриті, тоді дається знак про те, що потрібно перевірити двері»,–  каже волонтер Роман Туганов.

Виявивши крадіжку волонтери одразу ж викликали поліцію. Зараз вони думають про те, як убезпечити своє майно від подальших крадіжок і переконують, що цей випадок не позначиться на подальшій роботі фонду у місті Житомирі.

«Ця машина відноситься до всього транспортного багажу міжнародного благодійного фонду «Чотири лапи». В Україні працюємо з 2012-го року і в Житомир приїхали четвертий раз, четвертий рік працюємо на благо цього міста, допомагаємо, чим можемо, стерилізуємо безпритульних собак та котів. Від Житомира ми не очікували такого, сподіваємося, що це випадок, який не повториться більше і будемо далі приїжджати в Житомир, і намагатися якось налагодити стосунки у кращий бік», – говорить адміністратор команди Олена Вихристюк.

За чотири роки співпраці із Житомиром волонтери стерилізували у місті близько двох  тисяч безпритульних тварин. Цього разу волонтерська група працюватиме у місті до 4 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі