Події

У Житомирі похолодало: 30-річний чоловік виніс з торговельного центру обігрівач

26 November 2015, 10:43

У Житомирі поліцейські затримали крадія, який виніс з торгівельного центру обігрівач. Під час розслідування встановлено, що 30-річний житомирянин упродовж місяця вчинив принаймні три крадіжки майна з підприємств та торгівельних закладів обласного центру.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

У жовтні до правоохоронців звернувся власник місцевої станції техобслуговування транспортних засобів із заявою про викрадення набору слюсарних інструментів. За словами чоловіка, зловмисник скористався вільним доступом до приміщення майстерні. Сума збитків склала близько 2 тисяч гривень.

Ще одне повідомлення про крадіжку надійшло за кілька днів. Цього разу зловмисник викрав з крамниці у торгівельному центрі обігрівач, скориставшись неуважністю продавця.

«Ці злочини важко було б пов’язати між собою, якби не записи з камер відеонагляду, якими обладнали власники свої заклади. Завдяки цьому оперативники з’ясували, що крадіжки вчинив один і той самий чоловік та встановили його особу», - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Під час санкціонованого обшуку у підозрюваного, 30-річного раніше судимого за майнові злочини житомирянина, вилучили низку речових доказів. Як з’ясувалось, чоловік також причетний і до викрадення мобільного телефону у продавчині крамниці свіжої випічки. Поки дівчина формувала замовлення відвідувача, крадій поцупив її гаджет, необачно залишений за прилавком.

Нині триває розслідування кримінальних проваджень за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють, чи не причетний він до інших аналогічних злочинів.

Як повідомляв Житомир.info, вихідними у Житомирі, в гіпермаркеті «Караван», поліцейські охорони затримали дівчину, яка заховала вкрадений товар у жіночій сумочці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі