Економіка

Колонія у Житомирській області виготовить 2 тисячі армійських ліжок для Міноборони

26 November 2015, 16:26

У жовтні 2015 року Коростенська виправна колонія №71 в Житомирській області виграла тендерні торги на виготовлення та поставку 2 тисяч армійських двохярусних ліжок для потреб підрозділів Міністерства оборони України.

Про це повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області.

Інформація про проведені закупівлі (предмет - Ліжко 2-х ярусне армійське типу «А», 6 лотів) міститься у «Змінах до річного плану закупівель Міністерства оборони України на 2015 рік».

В інформаційному бюлетені департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони від 22 жовтня 2015 року йдеться, що очікувана вартість замовлених ліжок по всім лотам становить 57 200 000 грн.

З початку 2015 року Коростенська колонія виготовила для потреб українських збройних формувань 1 тисячу армійських двоярусних ліжок на суму 1 млн 341 тис. грн, - інформує прес-служба.

Для випуску ліжок у 2014 році розробили технологічну та конструкторську документацію, виготовили штамповий інструмент та робочу оснастку. На технологічному процесі виготовлення армійських ліжок у ВК-71 за працевлаштовані 30 засуджених.

Ліжка виготовляють за ГОСТом, який поширюється на армійське розбірне ліжко, призначене для розміщення військовослужбовців у стаціонарних і тимчасових приміщеннях, а також у вантажних критих залізничних вагонах.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році підприємство Коростенської виправної колонії №71 у Житомирській області отримало замовлення на виготовлення 64 армійських двоярусних ліжок.

Фото прес-служби управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі