Влада

Через помилку в проекті казначейство не пропускає кошти на прибудову для комунального МРТ у Житомирі

27 November 2015, 11:01

25 листопада голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська оглянула територію на якій споруджується прибудова для комунального МРТ. Під час візиту до обласної лікарні Лабунська заявила, що облрада зробить все можливе, аби кошти були освоєні вчасно.

Про те, що майже ніяких проблем із освоєнням коштів немає, Житомир.info розповів начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Олександр Торбас.

«Коштів на все вистачає. Нам потрібно тільки змінити одне слово в проекті, яке бюджетна комісія, засідаючи у вересні, вказала не правильно. Саме через нього казначейство не пропускає нам кошти на будівництво», – повідомив Олександр Торбас.

Як повідомляв Житомир.info, під час сесії обласної ради 10 вересня 2015 року начальник управління охорони здоров’я Олександр Торбас говорив про те, що приміщення у відділенні, яке збудоване під МРТ за кошти обласного бюджету, здали в оренду на 10 років приватній фірмі. Тоді ж, колишній голова облради Віталій Француз доручив юристам опрацювати питання про розірвання угоди оренди приміщення. У жовтні президія обласної ради погодила виділення 868 тис. грн. на будівництво приміщення в обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського для встановлення комунального магнітно-резонансного томографа. За виділення грошей депутати проголосували на сесії 15 жовтня 2015 року.

 

Фото прес-служби обласної ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі