Суспільство

Максим Шкіль передав комп’ютерну техніку Житомирському обласному онкодиспансеру

27 November 2015, 11:12

Максим Шкіль, засновник Благодійного фонду «Разом до майбутнього», передав кабінету ультразвукової діагностики Житомирського обласного онкодиспансеру комп’ютерну оргтехніку.

Сьогодні Житомирський онкологічний диспансер надає допомогу – діагностику та лікування – пацієнтам з усієї області, протягом дня тут приймають сотні людей. Важливим етапом ефективного обслуговування є проведення різних видів діагностики. Найбільший попит має ультразвукова, що потребує не лише сучасної професійної підготовки, а й оргтехніки.

«Потік пацієнтів великий. Виконуємо різноманітні ультразвукові обстеження, проводимо одночасно забір матеріалу. Оформлення документації проводиться переважно вручну, а це затрата часу і відповідно очікування пацієнта. Ми дуже вдячні за можливість пришвидшити, скоротити час на обслуговування – це буде корисно для пацієнтів і роботи нашого закладу», - говорить Ірина Парій, лікар ультразвукової діагностики обласного онкодиспансеру.

«Багатофункціональна комп’ютерна система, що виконує функції принтера, ксерокса, факсу та сканера, сучасний персональний комп’ютер, дозволять не лише швидко й ефективно обробляти результати обстежень, але й зберігати інформацію про пацієнтів у цифровому форматі», - зауважила директор Благодійного фонду «Разом до майбутнього» Ірина Волинська.

У рамках проекту «Проти болю» благодійний фонд «Разом до майбутнього» надає допомогу ресурсами, які не тільки полегшують життя онкологічним хворим, а й дають можливість попередити невиліковні хвороби.

Прес-служба БФ «Разом до майбутнього»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі