Події

У Житомирі під виглядом замовників поліграфічної продукції п’ятеро злочинців пограбували дві фірми

27 November 2015, 17:37

У Житомирі п’ятеро невідомих, гарно одягнутих чоловіків, за день пограбували дві фірми.

Про це Житомир.info розповів читач Олександр.

«У четвер, 26 листопада, зайшли до мене в офіс спочатку 3 особи віком від 40 до 50 років. Гарно одягнені: пальта, сорочки. Почали розповідати, що їм потрібно зробити логотип, флаєра, тобто ту продукція, яку я роблю. Почали це все розповідати, і саме в цей час заходить ще дві людини, такого ж віку. У мене біля вхідних дверей висить лайтбокс, і вони сказали, що їм також потрібні такі лайтбокси, і чи можу я розповісти. А на той час я був один в офісі. Я виходжу, але двері не зачиняю, знаходжуся в принципі біля порогу, і близько 40 секунд їм щось розповідаю, а ці три особи, які були в офісі – двоє ходили перед дверима, інший – сидів на стільці. Ввечері я побачив, що з тумбочки зникли гроші. Також я чув, що було ще одне подібне пограбування», – розповів директор однієї з фірми, яку пограбували.

У прес-службі головного управління Національної поліції в Житомирській області Житомир.info інформацію про крадіжку підтвердили.

«Є у нас зареєстроване таке повідомлення. 26 листопада о 17.07 до Житомирського відділу поліції звернулася менеджер приватного підприємства 1976 р.н. про те, що цього ж дня з 15 до 17 години з приміщення офісу, з її сумки були викрадені гроші. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції, з місця події було вилучено низку речових доказів, у тому числі й відбитки пальців рук. Триває подальше з’ясування обставин. Щодо другого повідомлення, воно також було 26 листопада близько 19 години вечора. До відділу поліції звернувся приватний підприємець 1985 р.н. про те, що цього дня у період часу з 13-ї до 15-ї шляхом вільного доступу офісного приміщення зі столу було таємно викрадено гроші. Також працювала слідчо-оперативна група, яка вилучила низку доказів», – розповіли у прес-службі головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі поліцейські викрили молодика, який з магазину кондитерських виробів, де працює його дівчина, викрав 5000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі