Місто

У Житомирі відбулася шоста гра корпоративного чемпіонату з боулінгу

1 December 2015, 17:00

26 листопада в LibertyHall в рамках шостої  гри 9  корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2015 відбувся другий чемпіонат з боулінгу серед колективу кондитерської фабрики «ЖЛ». В ньому прийняли участь працівники з різних відділів і цехів кондитерської фабрики!

Організатори: рекламна агенція Пропозиція (реклама на моніторах в маршрутках) та Liberty Hall.

Liberty Hall - забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив! У фіналі дарує Переможцям Чемпіонату святкову вечерю на команду.

Гра була активною і цікавою! Всі команди з азартом боролися за кубок Переможця та подарунки від спонсорів: пиво Генерального спонсора ТМ "Чернігівське", безкоштовну гру в квеструм "60minutes", солодощі від Кондитерської фабрики "ЖЛ", книги від Центру  Біржевих Технологій та квіти від «GreenFlora»!

Найактивніша команда матчу отримала вазон від «GreenFlora», солодощі від "ЖЛ" і "Тонус-кислород" та  50% знижки на квеструм "60minutes").

Найкращий чоловічий результат - в подарунок фірмовий бокал та пиво від ТМ "Чернігівське" та 50% знижки на квеструм "60minutes", білети в кінотеатр "Україна"). Найкращий жіночий результат отримав сертифікат на візаж від школи-студії професійного макіяжу Інни Колчик, знижку від салони краси "Венеція" та  50% знижки на квеструм "60minutes").

В перерві чемпіонату знайшли своїх власників подарунки від Генерального спонсора ТМ "Чернігівське",Кондитерська фабрика "ЖЛ", тур агенції «Чотири сезони», Телеконтакт,  презервативи "Dolphi". Майже кожна активна команда отримала водичку від "Тонус-кислород" та знижки від квеструму "60minutes".

Учасники чемпіонату в конкурсах складали вірші про спонсорів : будівельний супермаркет «ОЛДІ», ТМ "Чернігівське" та презервативи"Dolphi". Змагалися у спритності симпатичні учасниці чемпіонату за подарунки від салону краси "Венеція" та магазину "Комфортна білизна" .  

Партнер чемпіонату Кінотеатр Україна  - щедро порадував вболівальників білетами на кіно! А турагенція «Чотири сезони»  подарувала  всім бажаючим яскраві кульки а також пляшку шампанського переможцю вікторини!!! Свято вдалося!!!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі