Події

У шести районах Житомирської області знеструмлені населені пункти, на місцях працюють бригади обленерго

2 December 2015, 13:12

У Житомирській області 1 грудня через погіршення погодних умов: дощів, снігу та шквального вітру, знеструмлені десять населених пунктів.

Про це інформує сайт ДСНС України.

«У другій половині дня 1 грудня внаслідок складних погодних умов сталося знеструмлення 280 населених пунктів у шістнадцяти областях, а саме: Полтавська – 87,  Одеська – 48, Дніпропетровська – 39, Львівська – 13, Вінницька – 13, Черкаська – 13, Херсонська – 12, Тернопільська – 10, Житомирська – 10, Кіровоградська – 8, Чернівецька – 7, Хмельницька – 7, Сумська – 7, Луганська – 2, Київська – 3, Харківська – 1. До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго», – йдеться в повідомлення.

У прес-службі управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info розповіли, що дійсно через негоду були знеструмлені 10 районів області.

«Внаслідок погіршення погодних умов, мокрого снігу, одну лінію відключено 10 кВт, 48 трансформаторних підстанцій та 10 населених пунктів у шести районах області знеструмлено: Коростишів, Романів, Радомишль, Малин, Брусилів, Житомир тощо», – розповіли у прес-службі.

У ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Житомир.info повідомили, що на аварійних ділянках працюють їхні бригади.

«Бригади задіяні по Житомирській області скрізь, і зараз всі машини на виїздах, адже є аварійні ситуації після вчорашнього дня. Працюють бригади у Радомишлі, Котельні, Малині, ще з вчорашнього дня обезточені райони. Скільки машин працює ми не можемо сказати, але машини на виїздах. У Зарічанському РЕМі також працюють бригади і по Житомиру є планові роботи по деяким адресам», – розповіли у «Житомиробленерго».

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в ніч з 1-го на 2-ге грудня комунальники чистили центральні вулиці міста та двори від снігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі