Суспільство

ТОВ «НВФ «Енергія» і ТОВ «Хмельницькоблпаливо» довели законність господарської діяльності на ринку постачання кам’яного вугілля

14 December 2015, 10:09

 Господарський суд Житомирської області скасував 8 рішень Житомирського територіального відділення Антимонопольного комітету України у справах за позовами ТОВ «НВФ «Енергія» та ТОВ «Хмельницькоблпаливо» і постановив, що між підприємствами немає жодних антиконкурентних узгоджених дій. Рішення можна переглянути в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням. Також рішеннями суду скасовано штрафи, які мали сплатити підприємства.

«Адміністративна колегія Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України винесла поспішні, необґрунтовані та неправдиві рішення, які завдали суттєвої шкоди діловій репутації та іміджу ТОВ «НВФ «Енергія». Два суб’єкти господарювання, ТОВ «НВФ «Енергія» і ТОВ «Хмельницькоблпаливо», є конкурентами на ринку постачання кам’яного вугілля. Крім цього, ТОВ «НФВ «Енергія» вже багато років працює на ринку праці, має свій сайт, а в 2012 та 2014 роках визнана лідером галузі і має ряд інших нагород», – зазначає представник ТОВ «НФВ «Енергія» Сергій Іванкевич.

 

Прес-служба ТОВ «НФВ «Енергія»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі