Події

ДТП у Житомирській області: в результаті лобового зіткнення один з водіїв загинув, п’ятеро пасажирів у лікарні

25 December 2015, 14:22

Близько 8:30 год 25 грудня на трасі Житомир – Могилів-Подільський легковик Audi зіштовхнувся з мікроавтобусом Iveco. В результаті ДТП водій Audi загинув, четверо його пасажирів у лікарні. Водій Iveco госпіталізації не потребував, єдина дівчина - пасажир, яка була у салоні, теж доправлена у лікарню.

«На автодорозі Житомир - Могилів-Подільський в населеному пункті Гришківці водій автомобіля Audi рухався з міста Житомир в напрямку Бердичева. На заокругленій дорозі виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Iveco. Внаслідок ДТП водій автомобіля Audi загинув на місці, п’ятеро постраждалих було доставлено в лікарню Бердичева», - розповідає старший інспектор поліції Ярослав Онищук.

Свідки аварії розповідають: видимість була погана: стояв туман, дорога була слизька і посипали її вже після ДТП.

Водій Iveco каже: намагався уникнути зіткнення, але було запізно.

«Їхав на Житомир, назустріч їде машина. Лоб в лоб. Слизько було, не міг справитися з машиною. Далеко бачили, що машина йде назустріч. Я і так вже скільки дороги уступив, тікав. Нічого більше не встиг», - каже Володимир.

Через деякий час на цьому ж місці трапилось ще одне ДТП.

«Коли всі люди були доставлені швидкою в лікарню через хвилин 15 зі сторони Житомира рухався ще один автомобіль Opel. Водій не вибрав безпечну швидкість руху. Внаслідок чого також виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся зі стоячими автомобілями після ДТП. Водій не постраждав, тілесних ушкоджень не отримав», - розповідає старший інспектор поліції Ярослав Онищук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі