Місто

У Житомирі пільги на перевезення громадян в маршрутках ніхто не відміняв, – Ткачук

31 December 2015, 09:39

30 грудня у Житомирі в деяких маршрутках, зокрема №2, 4, 10, 11, 14, 26, 58, почали з'являтися оголошення щодо відміни перевезення пільговиків у місті Житомирі. Це спричинило хвилю обурень серед мешканців міста і масові звернення на гарячу лінію 15-80.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

Дійсно, на 2016 рік державою не передбачено кошти для компенсації транспортним компаніям втрат від перевезення пільговиків, але поки жодного офіційного підтвердження стосовно відміни пільг теж немає.

«Подібні твердження є виключно вигадкою перевізників з метою сіяння паніки серед населення та тиску на міську владу. Але гарантоване право окремим категоріям населення на пільговий проїзд ніхто не відміняв, і перевізники зобов'язані перевозити мешканців Житомира пільгових категорій безкоштовно і надалі. Питання фінансування є проблемою перевізника і держави, а не людей, на яких перевізник намагається перекласти дану проблему» - констатує заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада затвердила бюджет міста на 2016 рік. Таке рішення було прийняте на сесії 28 грудня. «За» проголосували 28 депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі