Події

Працівники ТДВ «ЖЛ» про ситуацію на кондитерській фабриці: Поліція бездіє, «тітушки» управляють фабрикою

2 January 2016, 17:42

Кілька десятків працівників кондитерської фабрики «ЖЛ» лишились заблоковані в адміністративному корпусі підприємства разом з головою наглядової ради Ігорем Бойком. За словами працівників, у приміщенні вимкнули опалення і електрику. Аби надати людям елементарні засоби існування, 2-го січня працівники привезли їм їжу, воду, теплий одяг та електрогенератор. Коробки та мішки передавали через вікна за допомогою пожежних шлангів.

«В адміністративному корпусі заблоковані наші працівники фабрики. На території «тітушки». Відключили опалення, відключили воду, відключили світло. Вони сидять вже декілька діб без нічого. Ми передаємо їм теплі речі, їжу, воду - все передаємо. Вони фактично не виживуть без нас. Опалення, мінусова температура, на території фабрики замерзають труби, якщо вони замерзнуть, то пів міста залишиться без опалення. Це буде техногенна катастрофа, а міліція бездіє, «тітушки»  управляють фабрикою зараз. Бойко знаходиться в адмінкорпусі заблокований разом з працівниками», - говорить заступник генерального директора з кадрових питань Тетяна Вдовиченко.

Заблокованих в адмінприміщенні працівників їх колеги підтримали вигуками «Тримайтеся, правда на нашому боці». Далі усі рушили до прохідної, аби запитати у правоохоронців, які охороняють фабрику, що на території підприємства роблять «тітушки».  Але чіткої відповіді на свої запитання люди не отримали.

«Ми прийшли, щоб подивитися, що там робиться, тому що нам обіцяли, що тут буде все добре, що буде національна гвардія і нічого там не буде розвалено, ні розрушено. Ми були тут 31-го числа, стояли до 4-х годин дня і пішли додому лише тому, що нам Сухомлин і Машковський пообіцяли, що все буде добре, національна гвардія буде охороняти. Але, як ми бачимо, все зовсім не так: побиті вікна, стоять ці самі «тітушки». Ми хотіли піти подивитися, що там робиться, але нас туди не пускають», - каже завідуюча медпунктом Галина Мінялук.

Люди нарікають, «тітушки», які знаходяться всередині, нищать майно фабрики, а міліція цьому ніяк не протидіє.

«Відкрили лабораторію, вчора відкрили технічний відділ вночі. Ми бачили, там ходили ці «тітушки»  по лабораторії технічного відділу. У нас там реактиви, дороге устаткування. Все це може бути поламано, знищено. Точно так само, як вони повибивали в складах готової продукції вікна, продукція знищена. Вони влітають і все громлять. Це бандити самі натуральні. Ми таких людей взагалі не зустрічали в житті», - скаржиться завідуюча складом готової продукції Наталія Денисевич.

Працівники переконують, вони і надалі будуть відстоювати інтереси фабрики. Аби не дозволити мародерам знищити підприємство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі