Місто

У Житомирі перевищено епідпоріг, 2 людини в реанімації

21 January 2016, 17:00

У Житомирі за добу з вірусними інфекціями госпіталізовано 13 дорослих та 27 дітей, дві людини знаходяться в реанімації.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«За інформацією Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області рівень захворюваності населення міста на грип/ ГРВІ упродовж 3-го тижня 2016 року перевищив порогів рівень захворюваності на 16,8 % і становить 95, 9 при розрахунковому пороговому – 79,8 (на 10 тис. нас.), наразі реєструється уже не сезонна, а епідемічна захворюваність. Ріст захворюваності реєструється серед усіх вікових груп дитячого та дорослого населення. Упродовж останньої доби захворіло 465 осіб, із них: 255 дорослих і 210 дітей. За інформацією міських закладів охорони здоров’я, за останню добу госпіталізовано 13 дорослих та 27 дітей, 2 людей знаходяться в реанімації», – йдеться у повідомленні.

У міськраді також повідомляють, що планується проведення засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Житомира для затвердження Плану реалізації заходів щодо недопущення виникнення і подальшого поширення серед населення обласного центру захворювання на грип типу А, в тому числі пандемічний грип типу А (H1N1).

Як повідомляв Житомир.info, зранку 21 січня у Житомирській облдержадміністрації інформували про те, що в області епідпоріг не перевищено, але на грип на ГРВІ вже захворіло 14 вагітних жінок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі