Суспільство

Голова Житомирської обласної федерації футболу Коцюбко відповів на звинувачення в шахрайстві

26 January 2016, 18:05

 Голова Житомирської обласної федерації футболу Олександр Коцюбко надіслав офіційну відповідь на публікацію щодо звернення Стрілківської сільської ради Генічеського району Херсонської області до Генеральної прокуратури стосовно його незаконних дій.

Лист-відповідь надійшов на адресу редакції Житомир.info 26 січня.

Публікуємо текст повністю:

Я Олександр Коцюбко, у відповідь на статтю опубліковану   23.01.2016 на сайті «Житомир інфо» «На Арабатськійстрілці голова Житомирської федерації футболу Коцюбко хотів побудувати 2 футбольних поля, сільрада звернулася до Генпрокуратури», хочу повідомити наступне: опираючись на документи, які приведені нижче та у яких повністю відображена дійсна ситуація щодо оренди землі у с. Стрілкове. Громадська організація ФФЖО повністю розрахувалась з КП «Шанс» за оренду землі у с. Стрілкове (сплачено 227 тисяч гривень) за той період, коли використання  за призначенням даної земельної ділянки було можливе, навіть більше. Але у зв’язку із вторгненням військ агресора на дану територію  та спробою депутатами сільради с. Стрілкове на чолі з головою сільради Пономарьовим здачі даної території нашої країни ворогу, ми не мали права відволікати кошти громадської організації на ризиковані справи. Тому у вересні у телефонній розмові та факсом, а 18.11.2014р. офіційним листом ФФЖО повідомила про згоду на розірвання договору оренди землі з КП «Шанс» у зв’язку із неможливістю  використовувати землю за призначенням. Але, незважаючи на те, що 28.11.2014  договір оренди землі між сільрадою с. Стрілкове та КП «Шанс» було розірвано, КП «Шанс» намагалось обманим шляхом, не маючі права користування даною земельною ділянкою,  привласнити кошти громадської організації ФФЖО та виставило нам рахунок по травень 2015 року включно. Більш того, КП «Шанс» звернулось до Херсонського господарського суду з відповідною заявою, приховавши і від суду факт розірвання договору оренди землі між ними та сільрадою с. Стрілкове 28.11.2014 р.. Тому наша організація ФФЖО зараз намагається через суд відновити справедливість та повернути зайво сплачені КП «Шанс» кошти. Нижче приводяться документи, які висвітлюють суть даної справи.

ФФЖО сплатила в бюджет Комунального підприємства «Шанс» 227 тисяч гривень, повернула землю власнику без усяких вимог. Не зрозуміло, в чому полягає шахрайські дії громадської організації та її керівника?

До відповіді додаються:

1. Лист ФФЖО до Комунального підприємства «Шанс» від 18.11.2014

2. Лист Комунального підприємства «Шанс» від 20.11.2014

3. Апеляційна скарга на постанову господарського суду Херсонської області від 14.07.2015

Втім, Одеський апеляційний господарський суд скаргу повернув без розгляду.

«Повернути апеляційну скаргу Житомирської обласної громадської спортивної організації «Федерація футболу Житомирської області» на рішення господарського суду Херсонської області від 14.07.2015р. у справі № 923/758/15 без розгляду. Матеріали справи повернути до господарського суду Херсонської області», - йдеться в ухвалі суду від 17 серпня 2015 року.

Олександр Коцюбко виступає на сесії Житомирської облради 26 січня 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі