Події

В Житомирі на вулиці Перемоги зіштовхнулися таксі та поліцейський автомобіль, є постраждалі

31 January 2016, 16:37

 31 січня у Житомирі на вулиці Перемоги сталася аварія за участю поліцейської Toyota Prius та машини таксі.

За словами очевидців, поліцейські з «мигалками» їхали на виклик, а таксист їх не пропустив на перехресті вулиць Перемоги-Лесі Українки. В результаті аварії також постраждала жінка-пішохід.

«Зафіксовані основні елементи, ті що розбиті. Потерпілих забрали в лікарню, надавати першу медичну допомогу, всіх відправили на відібрання зразків крові для того, щоб встановити чи є алкогольне сп’яніння. Решта – це вже в ході слідства, поки зарано робити якісь коментарі і висновки», - сказав присутній на місці події перший заступник прокурора Житомирської місцевої прокуратури Віктор Толочко.

Подробиці аварії Житомир.info розповів очевидець.

«Поліцейські зі включеними маячками та спецсигналами проїжджали на червоне світло. Автомобілі по правій стороні, коли вони рухалися з боку Богунії, пропускали. А з цієї сторони (вул. Лесі України) їхало на зелене світло таксі марки Lanos, у нього були запітнілі вікна, чи він не побачив і відбулося зіткнення. Постраждала жінка – її зачепила машина патрульно-постової служби, вона впала, хлопці підбігли, бо машину таксі почало нести назад, він колесами наїхав на жінку, вони встигли її відштовхнути, щоб мінімізувати ті травми, які вона отримала. «Швидка» забрала її та водія таксі», - розповів чоловік, який назвався Василем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі