Політика

Нардеп побачив у діях нового керівника управління Держгеокадастру в Житомирській області «корупційну складову»

2 February 2016, 11:27

Народний депутат від Житомирської області Павло Дзюблик звернувся до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з приводу передачі всіх земель запасу та резерву в Черняхівському районі в оренду двом фермерам.

Про це Дзюблик 1 лютого написав на своїй сторінці у фейсбук.

«В.о. начальника Держгеокадастру в Житомирській області передав всі землі запасу та резерву Черняхівського району в оренду двом фермерам. Не буду робити голослівних заяв щодо незаконності прийнятих рішень, висновки мають зробити відповідні органи. Звернувся до Арсенія Яценюка з відповідним запитом», - написав народний депутат.

У зверненні Павло Дзюблик заначає, що 19 січня 2016 року своїми рішеннями в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в Житомирській області передав двом особам 79 земельних ділянок для ведення фермерського господарства: Мельнику Володимиру Денисовичу - 54 ділянки загальною площею 1272 га, Гуцолу Олександру Петровичу - 25 ділянок площею 591 га.

«Жоден з них не проживає на території району. Земельні ділянки розташовані на території 27 сільських та селищних рад. При наданні ділянок не було жодного погодження з відповідними громадами, чим грубо порушено права мешканців», - наголошує Дзюблик.

Нагадаємо, своє невдоволення діями керівника обласного управління Держгеокадастру Віталя Ясана на сесії облради 26 січня висловлювали учасники АТО.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2015 року Віталій Ясан був призначений виконуючим обов’язки начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області. До цього призначення 29-річний Віталій Костянтинович працював головним спеціалістом сектору взаємодії зі ЗМІ та громадськістю в головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

 

Віталій Ясан (зліва) під час прийому громадян в Андрушівському районі 5 січня (фото з сайту ГУ Держгеокадастру в Житомирській області)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі