Влада

Лабунська хоче «перетрусити» депутатські комісії Житомирської облради, підготувала проект рішення

4 February 2016, 16:59

Голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська хоче, щоб керівники, заступники керівників та секретарі депутатських комісій мали профільну освіту.

Для цього вона готова внести відповідні зміни до Положення про постійні комісії обласної ради VII скликання та підготувала відповідний проект рішення сесії облради.

«Внести зміни у Положення про постійні комісії обласної ради VII скликання, затверджене рішенням обласної ради від 26.11.15 № 11 «Про Положення про постійні комісії обласної ради VII скликання», зі змінами, доповнивши пункт 5 розділу І «Загальні положення» абзацом такого змісту: «Голови постійних комісій, їх заступники та секретарі обираються з урахуванням освіти, яка відповідає профілю постійної комісії обласної ради, та досвіду роботи депутата у відповідній сфері», - йдеться в проекті рішення.

Якщо депутати на сесії облради підтримають це рішення, то посад голів постійних депутатських комісій можуть позбавитися представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Олег Дзюбенко і Ірина Костюшко та керівник фракції УКРОП Рустам Раупов.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії обласної ради 26 листопада 2015 року були утворені сім депутатських комісій і затверджені їх керівники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі