Події

У Житомирі власниця комплексу «Волна» не дала клієнту забрати зі стоянки машину і перегородила дорогу власним авто

5 February 2016, 18:11

Вранці 5 січня Андрій Бензар прийшов до готельно-оздоровчого комплексу «Волна» забрати власну машину, а наразився на крики та лайку. Власник автомобіля розповідає: ввечері 21 січня приїхав до «Волни» на відпочинок і залишив автомобіль на стоянці. Через два тижні чоловік вирішив забрати автомобіль, але власниця закладу власною машиною перекрила проїзд.

«На сьогоднішній день приходжу забирати автомобіль зі своїм акумулятором, тому що цей сів, хотів поставити акумулятор на машину, жінка вийшла, відштовхнула мене від цього акумулятора і забрала. Це хазяйка приїхала і перекрила своїм автомобілем. Особисто під’їхала, щоб я не міг вийти. Не віддає машину, вона була вдарена і хтось їй там щось пошкодив і вона мені виставила рахунок», – каже власник машини.

Щоб розібратися у ситуації, власник автомобіля викликав правоохоронців.

«Взяла забрала акумулятор і понесла акумулятор, який стояв біля машини в будівлю. Кажу: жінка, почекайте, що ви робите? Ти хто? Я кажу, що я адвокат. Показав їй адвокатське посвідчення. Після чого вона з матюками вдарила мене в груди раз, вдарила вдруге. З лайкою і так далі. Після чого ми викликали міліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки акумулятора, зафіксувати акт незаконного заволодіння чужим майном. І на даний час оперативно-слідча група займається своїми питаннями», – розповідає адвокат Дмитро Бородін.

 
На появу журналістів Житомир.info, Євгенія Волинець відреагувала негативно, але цього разу обійшлося без лайки та штовханини.

Чому власниця комплексу не дає чоловіку забрати автомобіль, розповіли працівниці закладу, кажуть: чоловік у нетверезому стані врізався у стіну і має заплатити за ремонт.

«Він стукнув, це було за секунду я була якраз біля стіни, в мене вазони впали, мене забило по нозі, двері вже не закривались, були погнуті», – розповідає працівник закладу Тетяна.

Жінки кажуть, що заяву до поліції не писали, адже водій та його дружина обіцяли за кілька днів відшкодувати збитки.

«Не зафіксували через те, що вони просили, бо там було троє маленьких дітей. Ми теж люди, ми в ситуації входимо. У всіх діти є. Він же просив, що все розійдеться, що все було нормально А чого він так діє, я не знаю. Це не людський фактор, всі ми люди, всі ми ходимо під богом. Через це ми і не викликали поліцію, бо жінка плакала, що в них троє діток, як нам жити. Це в нього в поліції вже останнє попередження. Він не розрахувався, збитки ж наніс, значить він має розрахуватися і тільки потім їхати», – розповідає працівник закладу Катерина Рудюк.

Після того, як правоохоронці поїхали, автомобіль знову заблокували, та зрештою власнику вдалося забрати машину. Чоловіки звернулися до поліції з заявою про крадіжку та перешкоджання адвокатські діяльності.

Нагадаємо, власницю комплексу «Волна», яка напала на житомирських журналістів, обвинувачують по двом статтям кримінального кодексу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі