Події

Житомирянин, якому власниця «Волни» не давала забрати автомобіль, напідпитку врізався у стіну закладу, – працівники

6 February 2016, 19:35

Чому автомобіль клієнта не випускали з території готельно-оздоровчого комплексу «Волна» і, що спричинило агресивну реакцію власниці закладу – про це розповіли журналістам 5 лютого працівники комплексу.

Камери відеоспостереження зафіксували, як автомобіль вдарився у стіну комплексу, чим наніс суттєві збитки. За словами працівників закладу водій був напідпитку.

«Він приїхав ще вдень, але він приїхав напідпитку. Потім вони зняли номер, вони там в номері добре посиділи і він ходив неадекватний, потім вони посварилися і він чогось сів в машину. Я думала, що він там буде сидіти в машині, потім в стіну вдарився, і вазони, і все полетіло. В нього з носу кров пішла, все було на обличчі, це видно було. Потім він піднявся в номер. Потім прийшла ця жінка, вони разом відпочивали. Троє маленьких дітей, і теж почали просити, що в нього попередження. Я теж розумію, якщо це вирішиться нормально – то без питань, хазяйка увійде в становище, всі ж ми люди. Ми викликали свою пультову охорону, вони це зафіксували, машину поставили. Потім вже години в три-чотири ночі вони викликали пультову охорону, бо він вже почав і в двері стукати, і двері вибив, то ми вже викликали і його забрали в відділ поліції», – каже працівниця закладу Катерина Рудюк.

Працівниці закладу також розповіли про те, що наступного дня до них приїхав чоловік, який запропонував вирішити усе мирним шляхом, разом з власницею закладу вони порахували збитки, і чоловік пообіцяв все відшкодувати.

«А вже зранку, може годині о десятій-одинадцятій на такій же машині приїхали і вони домовлялися з Дорофіївною. Він сказав, що чи друг його, чи знайомий, що хочуть, щоб було все нормально. Ми запропонували, що викличемо ДАІ, щоб все було, як треба. Сказали: ні, це в нього останнє попередження. Давайте якось так вирішимо, щоб було все добре, ми зробимо, як ви скажете, що все сплатять, і все буде як треба», –  розповідає адміністратор Лариса Столяренко.

Пошкодження, завдані внаслідок удару, вже частково відремонтували. Працівники кажуть, що мають на руках чеки і чекають на відшкодування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі