Події

Ввечері на околиці Житомира сталася аварія за участю поліцейського автомобіля

8 February 2016, 10:17

Ввечері 7 лютого у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі 3 автомобілів, серед яких поліцейська ВАЗівка.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У  прес-службі  ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію підтвердили.

«Близько 17.20 на перехресті Київського шосе та провул. Старокиївського в обласному центрі автомобіль ВАЗ-2107, за кермом якого знаходився 29-річний житель м. Коростишева, здійснив зіткнення зі службовим автомобілем поліції ВАЗ-21099, що рухався попереду у попутному напрямку і зупинився (з відповідно увімкненим покажчиком повороту) для виконання маневру повороту вліво. Попередньо встановлено, що водій ВАЗ-2107 не вибрав безпечної швидкості та не помітив службового автомобіля поліції, у результаті чого здійснив зіткнення передньою лівою частиною транспортного засобу у задню праву частину поліцейського авто. Внаслідок цього службовий автомобіль відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося друге зіткнення із транспортним засобом «Chevrolet Aveo» під керуванням житомирянина, який рухався у сторону обласного центру і після удару зупинився, зіткнувшись з електроопорою на узбіччі. Ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди тілесних ушкоджень не отримав», – повідомили в поліції.

За попередніми висновками, водії усіх транспортних засобів перебували у тверезому стані. У них було відібрано зразки крові для дослідження на вміст алкоголю.

За вказаним фактом Головне управління Національної поліції в Житомирській області проводить службове розслідування, матеріали якого будуть передані в прокуратуру для прийняття рішення відповідно до законодавства.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі