Місто

Де житомиряни призначають зустрічі з гостями міста. Опитування

8 February 2016, 18:05

Попри «нетуристичність» Житомира до нашого міста часто приїжджають гості з інших міст та з-за кордону. Якщо у великих містах доволі поширеною є практика туристичних вказівників, то в нашому місті приїжджий може з легкістю заблукати. Що може служити орієнтиром, і де житомиряни призначили б зустріч з гостем міста ми поцікавились в перехожих.

«Всі в місті знають вулицю Михайлівську. Може бути на вулиці Михайлівській, вона популярна, може на площі Корольова, може на площі Соборній. Ці місця знайомі всім людям», - вважає житомирянка Ніна.

«Навіть на знаю. На площі Перемоги, біля танка. Центр вважається», - каже житомирянин Артем.

«Напевне, на Михайлівській, тут дуже людно. Я думаю, що мене ніхто не вкраде, якщо буде багато людей», - каже житомирянка Ангеліна.

«Я недавно сама тут живу, всього лише пару місяців. Знаю, що в «Глобалі» є хороші місця. Або десь тут на площі», - розповідає  Ірина.

«Біг Бен». Просто говориш: «Біг Бен», йди до «Біг Бену». Питай у перехожих. Ми зараз знаходимося на Михайлівській вулиці, ось сюди і йдеш. Чи не соромишся, питаєш у всіх перехожих. Я чекаю тебе біля адміністрації». Ні, біля адміністрації важко. Краще «Біг Бен», просто «Біг Бен», - переконаний житомирянин Олександр.

«Пан Марципан», там зазвичай зустрічаються, якщо приїжджають якісь іноземні клієнти. Я просто трошки працювала в цій сфері. Непогане місце. Ну, в Reikartz всі зупиняються. По Михайлівській, напевно, повела б, Ларіосика показати, це цікаво, камінь великий «Житомир». Мабуть, все», - каже житомирянка Анна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі