Події

У Житомирській області затримали чоловіків, які причетні до подвійного вбивства на Сумщині

9 February 2016, 10:13

Тіла двох вбитих мешканців Шостки з чисельними тілесними ушкодженнями голови та тулуба були знайдені в погребі приватного господарства в одному з населених пунктів району.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП України в Сумській області.

До чергової частини Шосткинського відділу поліції з заявою про зникнення 33-річного сина звернулася 59-річна мешканка Шостки. Жінка пояснила, що молодий чоловік кілька днів назад поїхав у гості, і до сьогоднішнього дня не повернувся та на зв’язок з нею не виходить.

Правоохоронці провели ряд пошукових заходів і встановили адресу, куди мав поїхати зниклий.

«Під час огляду цього домоволодіння, в погребі були знайдені тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті, один з яких був розшукуваний, а інший - 64-річний мешканець Шостки, особу якого того ж дня оперативно встановили наші розшукові. На розкриття цього особливо тяжкого злочину були кинуті всі сили Шосткинського відділу поліції, і за кілька годин ми знали особи підозрюваних», – коментує начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей.

Ними виявили троє місцевих жителів, віком 28-и та 26-ти років, двоє з яких раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Наймолодшого з підозрюваних затримали вдома.

За добу було встановлено місце перебування двох інших підозрюваних – вони переховувалися в одному з міст Житомирської області. Нині зловмисників затримано та доставлено до Шосткинського відділу поліції.

Як з’ясували полісмени, того дня між потерпілими і підозрюваними після надмірного вживання алкоголю виник конфлікт на побутовому ґрунті. Сварка переросла у бійку, що й призвело до таких фатальних наслідків.

Наразі всі троє затриманих перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно них відкрите кримінальне провадження за ознаками п.1 та 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Навмисне вбивство двох або більше осіб та вчинене за попередньою змовою групою осіб». Санкція даної статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Йосипівка Малинського району Житомирської області жінка намагалася видати вбивство за нещасний випадок, однак під тиском неспростовних доказів таки зізналася у жорстокому злочині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі