Політика

Безвідповідально відправляти у відставку прем’єра, коли іншого ми обрати не можемо, – Кривенко

9 February 2016, 13:34

Скандали щодо корупційних схем найчастіше виникають тоді, коли країна стоїть перед серйозними викликами. Зокрема, останні гучні заяви політиків, виходи із фракцій та публічні звинувачення можуть бути штучно створені для дестабілізації ситуації.

Про це у ефірі каналу 112.ua заявив народний депутат Вадим Кривенко.

«Є фракції, які кажуть, що працювати із Яценюком вони не будуть. Але і «Батьківщина», і «Самопоміч» офіційно заявили, що у них немає кандидатури нового прем'єра», – зауважив Кривенко.

Депутат додає, що не можна лишати країну без Уряду, міністрів та Верховної Ради на півроку.

«Це безвідповідально відправляти у відставку прем’єра, знаючи, що іншого ми обрати не можемо і що така відставка призведе до колапсу», – додає Кривенко.

Нардеп нагадав, що Яценюк у свою чергу запропонував чіткі рамки для подальшої роботи в коаліції.

«Перша позиція – це додатки до коаліційної угоди. Якщо фракція «Батьківщини» хоче внести якісь новели – будь ласка, викладайте їх, призначайте відповідального за написання законопроекту. Ми вносимо його у Раду і коаліція зобов’язана його прийняти. Фракція «Самопоміч» так само: подаєте законопроект, коаліція має його проголосувати. Депутати повинні виконувати коаліційну угоду і відчувати свою відповідальність», – резюмував Кривенко.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі