Події

У житомирському кафе брат і сестра цілий вечір пильнували молоду відвідувачку, щоб вирвати у неї сумку

9 February 2016, 15:26

У Житомирі через місяць після розбійного нападу правоохоронці затримали 34-річного жителя Житомирського району та його 25-річну сестру.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«На початку січня до Житомирського відділу поліції звернулась 26-річна жителька обласного центру із заявою про розбійний напад. Жінка розповіла поліцейським, що відпочивала у міському кафе. Коли ж близько години ночі вирішила піти додому, її наздогнали чоловік та жінка, яких вона бачила в розважальному закладі. Переслідувачі несподівано напали на заявницю та вдарили по голові, від чого та зомліла. Коли прийшла до тями, виявила, що зникла її сумка з банківськими картками, мобільним телефоном та іншими речами загальною вартістю понад 10 тисяч гривень», - повідомляє поліція.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели низку оперативно-слідчих дій задля затримання нападників. Завдяки інформації, наданій заявницею, та показам інших очевидців події, вони встановили, що розбійний напад вчинили двоє жителів Житомирського району: 34-річний раніше судимий за майнові злочини чоловік та його 25-річна сестра.

«Обох підозрюваних поліцейські затримали. Їм оголошено про підозру у вчиненні розбою та обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту. Нині триває подальше досудове розслідування. Чоловікові та жінці загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна», - інформує прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, під Житомиром стався розбійний напад на водія автомобіля мережі магазинів «Пишна краса».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі