Місто

«Енергія» сильніша за «Промінь». Огляд матчів 14 туру вищої футзальної ліги Житомира

10 February 2016, 09:09

Триває чемпіонат Житомира з футзалу серед команд вищої ліги. Минулими вихідними відбулися поєдинки вже 14 туру. Головною подією футзального вікенду стало дербі енергетиків.

Поєдинок між принциповими суперниками - «Променем» та «Енергією» - подарував чимало несподіванок, - повідомляє Спортивний Житомир

Початок матчу був за «Енергією», але рахунок відкрив саме «Промінь» – Онищук опинився в потрібному місці в потрібний час і вдало зіграв на добиванні. Захопивши перевагу на майданчику, «Промінь» умудрився швидко набрали п’ять фолів, і вже 14-й хвилині капітан команди Олександр Максимчук зрівняв рахунок. А згодом Максимчук реалізував другий 10-метровий. Але гравці «Променя» навіть в таких умовах зуміли зрівняти рахунок ще до перерви. Точним ударом відзначився Тищенко.

У другому тайм команди обміняли голами. А потім Базь знову вивів «енергетиків» вперед. «Промінь» вирішив розіграти п'ятого польового, але знову отримали п'ятий гол уже в порожні ворота. До кінця матчу «Промінь» зумів відіграти ще один м'яч. В підсумку 5:4 – «Енергія» сильніша за «Промінь».

В інших матчах 14 туру МФК «ІнБев» всуху 5:0 здолав «Коростень». Втім, коростенці все ж святкували перемогу над «ГазМясом» 6:2

«Водоканал» розгромив «Медиків» з рахунком 10:3, але в іншому поєдинку поступився «Візаж-Дасна-Кофеджио» 2:4.

Лідер турніру «Атлет» розгромив «Грантех» 8:1, продовжуючи міцно зберігати першу позицію в турнірній таблиці. 

Поразкою «Променя» одразу ж скористався «ІнБев», який тепер є головним переслідувачем «Атлета». Відстань між командами, як і раніше, складає шість очок. «Енергія» завдяки вищезгаданій перемозі втрималась на третій сходинці, «Промінь» опустився на четверте місце.

«Візаж-Дасна-Кофеджио» та «Коростень» у 14-му турі здобули синхронні перемоги, а тому продовжують ділити між собою шосте-сьоме місце в турнірній таблиці. Попри поразку, «Водоканал» залишився недосяжним у турнірній таблиці, наразі підопічні Ткачука п’яті. Намагається не відставати від вищезгаданих команд і «Грантех», який за підсумками 14-го туру відірвався від «Галант-МТСу» й одноосібно посідає восьму сходинку турнірної таблиці. Клубний залік Вищої ліги, як і раніше, замикають «Штурм» і «ГазМяс».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі