Події

Подробиці аварії під Житомиром: Honda врізалася у вантажівку і загорілася, водій легковика загинув

12 February 2016, 11:12

Нехтування правилами безпеки під час руху призвело до фатальної дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Київ-Чоп поблизу Житомира, унаслідок якої згорів легковий автомобіль і його водій.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 8 години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що у Житомирському районі на автодорозі горить автомобіль. На місце події, на 149 км автодороги Київ – Чоп, виїхала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції. Попередньо встановлено, що водій легкового автомобіля Honda, рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з великогабаритною вантажівкою під керівництвом 52-річного чоловіка. Від удару легковик відкинуло до колесовідбійника, і він загорівся. Вогонь знищив автомобіль повністю, його керманич загинув на місці пригоди. Особу останнього, а також наявність у згорілому авто інших пасажирів нині встановлюють правоохоронці», – повідомили у прес-службі.

Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, у рамках кримінального провадження будуть з’ясовані остаточні причини та обставини, що призвели до трагедії.

Як повідомляв Житомир.info, 12 лютого поблизу Житомира фура зіштовхнулася з легковою машиною.

Фото ГУ НП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі