Україна

У трьох областях України активісти блокують рух фур із Росії

12 February 2016, 15:58

На Волині, Прикарпатті та Закарпатті активісти блокують проїзд російським вантажівками, які прямують з Білорусі територією України.

Кількість російських вантажівок значно зросла, оскільки Польща заборонила транзит вантажівок Російської Федерації через свою територію, тому вони їдуть через Україну.

З 8:00 активісти почали блокувати небажаний транспорт на пункті пропуску "Доманове" Ратнівського району Волинської області, повідомляє 5 канал.

 

Активісти на Волині блокують проїзд російських фур  

Активісти блокади кажуть, що митники їм у цьому допомагають. Серед трофеїв - фура з російськими номерами і "георгіївською стрічкою", яка везла яблука. Її, твердять учасники акції, не випустять з полону взагалі, триматимуть до кінця блокади.

 

Водій однієї із російських фур вивісив георгієвську стрічку
VOLYNNEWS.COM

"Блокада розпочалася, як і планувалося, сьогодні ранком. Чотири фури було повернуто вже з території Волинської області. Митниця була ще вчора попереджена, що буде блокада. Перед митницею розвертають назад їх, на пропуск білоруський. Зараз почали вертатися автомобілі ті, що Закарпаття не пускає. Ми їх поки що теж просимо чекати. Швидше за все, що будемо всі ці фури просити поміняти на Савченко та інших полонених", - повідомив організатор блокади Сергій Кушнір.

Напередодні увечері активісти почали блокаду на Закарпатті.

Водночас, за повідомленням осередку "Свободи" у Івано-Франківську повідомляє про блокаду російських фур на Прикарпатті активістами цієї партії.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі