Події

У Житомирській області жінка на «Таврії» збила двох велосипедистів, один у комі

13 February 2016, 12:31

У Володарськ-Волинському районі Житомирської області автомобіль ЗАЗ «Таврія» травмував двох велосипедистів.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«12 лютого близько 21.00 до Володарськ-Волинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на 129-му кілометрі автодороги Житомир-Виступовичі, поблизу с. Бобрик, водій автомобіля ЗАЗ «Таврія», 28-річна жителька м. Коростеня, не вибравши безпечної швидкості руху, здійснила наїзд на двох велосипедистів, які рухалися по проїзній частині в попутному напрямку», - йдеться у повідомленні.

Поліція також інформує, що в результаті ДТП чоловіки, 39-ти та 30-річний жителі смт Нова Борова Володарсько-Волинського району, були доставлені до лікарні. У одного з них діагностована закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку, в іншого - відкрита черепно-мозкова травма, чоловік перебуває в комі.

«За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - повідомляє відділ комунікації. Триває з’ясування всіх обставин та причин.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого в Житомирі на Гоголівській BMW збив велосипедиста, який помер в реанімації. Рідні загиблого просять відгукнутися очевидців аварії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі