Місто

Влада Житомира взялася за демонтаж білбордів та рекламних вивісок

18 February 2016, 12:06

Комунальне підприємство «Реклама» Житомирської міської ради розпочало демонтаж рекламних конструкцій.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

За останній тиждень у місті демонтували чотири білборди та десяток дрібніших рекламних конструкцій.

Як розповів у коментарі Житомир.info директор КП «Реклама» Володимир Шуст, демонтуються ті рекламні конструкції, термін дії дозволів на розміщення яких вже вийшов і не був продовжений виконкомом міської ради.

З його слів, білборди демонтують поетапно – спочатку прибирають щити, затим окремо демонтують бетонні «подушки». Лише 10% власників рекламних конструкцій і вивісок допомагають у їх демонтажі. В окремих випадках проведення демонтажу незаконної реклами блокує суд.

Володимир Шуст також розповів, що найближчим часом співробітники КП «Реклама» планують видалити 4 білборда ФОП Протасевича за адресами вул. Київське шосе, 35, 40 і 134 і вул. Жуйка, 6, а також приберуть ряд дрібних рекламоносіїв.

«Із практики минулих років знаю, що при демонтажі конструкцій ФОП Протасевича завжди виникають проблеми, тож плануємо підключити поліцію», - сказав Шуст.

Як повідомляв Житомир.info, останнім часом у Житомирі активно демонтують малі архітектурні форми (кіоски), які розміщені без відповідних дозволів. Минулого тижня демонтували шостий та сьомий за рахунком МАФи, директору інспекції з благоустрою почали погрожувати.

Фото прес-служби міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі