Місто

У Житомирі оголосили конкурс на кращу пропозицію використання території Старого бульвару

18 February 2016, 12:35

Житомирська міська рада оголосила конкурс на кращу проектну пропозицію щодо використання території Старого бульвару в комплексі із ділянкою комунального підприємства «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна».

Відповідне розпорядження міського голови №99 опубліковане на сайті Житомирської мерії.

 «Мета конкурсу - визначення кращої планувальної, проектної, архітектурно-художньої пропозиції, яка відповідає програмі конкурсу, вирішує завдання, сформовані замовником та організатором конкурсу. В межі території проектування включені: бульвар Старий, пам'ятка садово-паркового мистецтва — територія КП «Парк культури та відпочинку ім Ю. Гагаріна», набережна вздовж р. Тетерів. До участі у конкурсі запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців - дипломованих професійних архітекторів, художників, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів. Не забороняється участь у конкурсі іноземних архітекторів, студентів закордонних архітектурних і художніх навчальних закладів», – йдеться в повідомленні.

Конкурсні  проекти приймаються до 18 год. 00 хв. 16 квітня 2016 року. Робота журі, оголошення результатів І туру конкурсу - до 29 квітня 2016 року. Запрошення учасників на ІІ тур конкурсу - з 04 травня 2016 року. Термін подачі конкурсних проектів для участі у ІІ турі конкурсу - до 18 год. 00 хв.  04 липня 2016 року. Робота журі, оголошення результатів конкурсу - до 15 липня 2016  року.

Як повідомляв  Житомир.info, Житомиряни підтримали петицію про перейменування парку Гагаріна у Шодуарівський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі