Суспільство

У Житомирській області попрощалися з військовим, який прийшов у відпустку і помер від хвороби

21 February 2016, 10:17

Військовослужбовець Степан Балюрко 17 лютого відзначив свій 43 день народження, а на наступний день помер через затяжну хворобу. Попрощалися з військовим 19 лютого у селі Підлуби Ємільчинського району Житомирської області.

В січні 2015 року чоловіка мобілізували. Спершу він був на навчанні у Житомирі, потім перевели до смт Гончарівське Чернігівської області в частину В1688, а з червня захищав Мар’їнку, Донецької області.

«Він нам нічого не розказував. В посвідченні учасника бойових дій написано, що він молодший спеціаліст служби захисту інформації, військова частина В1688 смт Гончарівське Чернігівської області. З червня 2015 був у Мар’їнці. А мамі говорив, що в Чернігові в частині. Був там корегувальником. Він захворів і його відпустили, як хворого у відпустку додому у вересні 2015 року. Спершу дома виявилось, що в нього запалення легень. Звідси ми поїхали в Житомир в госпіталь, потім в Київ і там поставили діагноз енцефаліт. В лікарні казали, що була контузія, але він мені не признавався. Пішло запалення головного мозку, почав мозок відмирть, дало параліч, і все це через те, що вчасно не надали медичну допомогу. На похорон приїхав почотний караул, солдати з Новоград-Волинської бригади, так ще в нас нікого не хоронили», – розповіла сестра військового Галина Ігнатенко.

У героя залишилась мама та сестра з сім’єю.

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого у Житомирській області в останню путь провели бійця Євгена Волосевича, тіло якого ідентифікували після трьох експертиз.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі