Політика

Борислав Розенблат потрапив у трійку лідерів рейтингу нардепів на основі їх голосування за найважливіші економічні закони

24 February 2016, 14:00

«Економічна правда» та VoxUkraine підготували рейтинг депутатів Верховної Ради на основі їх голосування в 2015 році за найважливіші економічні закони.

Борислав Розенблат потрапив у трійку лідерів рейтингу депутатів Верховної Ради на основі їх голосування в 2015 році за найважливіші економічні закони. Народний обранець від Житомира отримав 171,5 балів, – пише «Економічна правда».

«Я постійно наголошую на тому, що народним обранцям слід приділяти більше уваги саме економічним законам. Першочергово ми повинні розглядати законопроекти, які сприятимуть економічному зростанню нашої країни. Як бачите, мої слова не розходяться з діями. Дуже приємно усвідомлювати, що я потрапив у трійку лідерів», – прокоментував статтю нардеп.

«Всього було проаналізовано майже 90 таких законопроектів, кожному з яких два десятки незалежних експертів присуджували бал за десятибальною шкалою в рамках проекту ІМОРЕ.

Якщо депутат голосував за важливий закон «за», то він отримує бал. Якщо не голосував, або утримався – отримує нуль балів, якщо тиснув кнопку проти – отримує від'ємний бал.

Місце депутата визначається сумою балів по результатах голосування за вибрані до аналізу експертами законопроекти. Справа – перелік законопроектів в хронологічному порядку, висота стовбців показує експертну оцінку законопроекта, колір – результат голосування (блакитний – «за», «червоний» – проти).

На вершині рейтингу депутати – Величкович, Мельник, Розенблат, Спориш. Цих нардепів з коаліційних партій можна назвати справжніми «штиками», а свій високий бал вони забезпечили сумлінним відвідуванням пленарних засідань Ради та беззаперечним голосуванням за економічні законопроекти, абсолютна більшість з яких створена парламентською коаліцією», – пише видання.

Прес-служба народного депутата України Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі