Влада

Кому обласна рада хоче здати в оренду комунальні приміщення у Житомирі за 1 грн в рік

1 March 2016, 15:09

Громадські, релігійні, спортивні організації та установ, підприємства інвалідів і один ФОП можуть отримати в оренду за 1 гривню на рік обласну комунальну власність – 14 приміщень у Житомирі та одне у Бердичеві.

Проект рішення сесії «Про встановлення орендної плати» опублікований на сайті обласної ради 1 березня.

Пропонується встановити орендну плату у розмірі 1 грн. на 2016 рік:

1. Підприємству інвалідів «Гарантія» за користування приміщеннями загальною площею 75,3 кв. м, які перебувають на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

2. Житомирській організації ветеранів «Золота Зірка» за користування приміщенням загальною площею 18,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

3. Установі «Подіум» Житомирської обласної ради Українського фонду «Реабілітація інвалідів» за користування приміщенням загальною площею 78,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

4. Громадській організації «Ветерани повітряно-десантних військ, Союз десантників Житомирської області» за користування приміщенням загальною площею 18,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

5. Житомирській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за користування приміщенням загальною площею 27,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Комерційна, 2.

6. Громадській організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Житомирській області» за користування приміщенням загальною площею 40,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Хлібна, 25.

7. Житомирській обласній громадській організації «Милосердя» за користування приміщенням загальною площею 26,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

8. Житомирській обласній спілці поляків України за користування приміщеннями загальною площею 51,2 кв. м, які перебувають на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Театральна, 17/20.

9. Релігійній організації «Релігійна громада (парафія) Великомученика і цілителя Пантелеймона м. Бердичів Бердичівського району Житомирської області Житомирська єпархія Українська Православна Церква Київський Патріархат» за користування приміщенням загальною площею 38,7 кв. м, яке перебуває на балансі обласного госпіталю для ветеранів війни Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 52.

10. Житомирському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України за користування приміщенням загальною площею 35,3 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

11. Житомирській обласній організації ветеранів за користування приміщенням загальною площею 73,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 2.

12. Житомирському обласному відділенню Дитячого фонду України за користування приміщенням загальною площею 16,65 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12.

13. Житомирській міській громадській організації «Авенір» за користування приміщенням загальною площею 14,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

14. ФОП Собченку Ю.А. за користування приміщенням загальною площею 61,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

15. Житомирському комунальному книжково-газетному видавництву «Полісся» Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальною площею 1057,4 кв. м, які перебувають на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 17.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні минулого року розгорівся скандал довкола будівлі біля Сінного ринку, на вул.Домбровського, 38. Ініціатором з’ясування ситуації з орендою приміщень та впорядкування відносин з орендарями був депутат обласної ради Дмитро Кропачов, який тоді очолював місцевий осередок політичної партії «Сила людей».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі