Суспільство

ТМ «Наша вода» – з відповідальністю за ваше здоров’я

4 March 2016, 11:03

З уст українського народу колись народилася приказка: без води і не туди і не сюди. І з багатовіковою мудрістю важко не погодитись. А чи не кожна сучасна людина майже точно знає, скільки життєдайної рідини їй необхідно вживати, аби почуватися, так би мовити, «і туди і сюди»: за висновками ВООЗ, на добу дорослому необхідно 30 мл води на кожен кілограм ваги тіла.

Мабуть, людських недуг стало б у рази менше, якби, як у казці, із придорожньої криниці можна було б напитись живої водиці. Однак якість такої води в Україні та, зокрема, в Житомирській області залишається дуже сумнівною. Так, влітку торік Головне управління Держсанепідслужби у Житомирській області повідомляло про погіршення якості води в централізованих джерелах водопостачання, криницях, каптажах, а також необлаштованих джерелах та струмках.

Здорову альтернативу умовно питній воді з кранів і криниць жителям Житомирщини, а також сусідніх областей пропонує ТОВ «Бердичівпиво», яке ось уже 14 років постачає на ринок продукцію під ТМ «Наша вода».

«Наша вода» – це безалкогольні напої, виготовлені на основі ретельно очищеної води, що відповідає державним стандартам якості та усім санітарним нормам і правилам. Підприємство постійно працює над удосконаленням власної роботи, а нині проводить масштабну реконструкція, аби відповідати вимогам НАССР – системі управління безпечністю харчових продуктів, котра у всьому світі вважається надійним захистом споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію.

В асортименті ТМ «Наша вода» – низькокалорійні безалкогольні напої 11 найменувань; безалкогольні напої на натуральній сировині (на цукрі, з вмістом натуральних соків і концентратів, рослинних екстрактів та екстракту стевії) 8 найменувань; вода питна газована і негазована; вода питна газована мінералізована.

Напої розливаються у пляшки ПЕТф місткістю 0,5 л, 1,5 л, 2 л; бутлі на 18,9 л (вода питна негазована для щоденного споживання) та 50-літрові кеги (квасні напої). В найближчих планах керівництва встановити лінію розливу води у 6-літрову тару – зручну для щоденного пиття та приготування їжі. До речі, питна «Наша вода» не має вікових обмежень щодо споживання, тож відмінно підійде для усієї родини.

Основним принципом роботи ТОВ «Бердичівпиво» є особиста відповідальність кожного з працівників на усіх етапах виробництва, наголошує директор підприємства Володимир Ліпецький.

Готуючи щоденні обіди та святкові застілля, смакуючи філіжанкою гарячої кави чи втамовуючи спрагу холодним напоєм варто серйозно поставитись до вибору основи всіх основ, адже якісна вода у щоденному раціоні – своєрідний депозит у власне здоров’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі