Події

Родичі житомирянки, яка зламала ногу через різке гальмування тролейбуса, просять відгукнутись свідків

4 March 2016, 15:57

Родичі 75-річної житомирянки шукають свідків інциденту, який стався 23 лютого близько 17.00 години у тролейбусі №2007, який рухався за маршрутом №4а. Через різке гальмування тролейбуса жінка впала та зламала ногу.

Про це Житомир.info розповіли родичі  потерпілої.

За словами одного із свідків, тролейбус їхав швидко і біля зупинки різко загальмував, внаслідок чого жінка впала і травмувалась.

 «На зупинці Небесної Сотні жінка зайшла в тролейбус, тримаючи в лівій руці сумочку. Піднявшись на задню площадку, вона обійшла стійку, що стоїть з лівої сторони тролейбуса і прижалась правою стороною свого тіла до самої стійки, при цьому правою рукою взялася за саму стійку. Переїхавши перехрестя вул. Київської та вул. Хлібної, тролейбус різко набрав швидкість. Перехрестя вул. Київської та вул. Шелушкова (зараз вул. Князів Острозьких) тролейбус проїхав на зелене світло, не збавляючи швидкості. Під’їхав  до зупинки вул. Шелушкова (зараз вул. Князів Острозьких) та різко загальмував. Права рука, що трималась за стійку, не в змозі була втриматись і відірвалась від стійки. Жінка впала донизу  на сходи. При падінні головою вдарилась об задні двері та зламала праву ногу. Якби жінка не трималась, її б понесло по прямій. Водій відкрив задні двері, почувши крики людей, різко закрив двері. Згодом завдяки наполегливим крикам пасажирів, водій нарешті відкрив двері», – розповів  родичам потерпілої один із свідків.

За вказаним фактом у ГУ Нацполіції у Житомирській області розпочато розслідування.

«Є в нас таке зареєстроване повідомлення, 23 лютого близько 17.00 надійшло за телефоном 102.  Встановлено попередньо, що під час руху в тролейбусі упала жінка 1940 року народження і травмувалася. На місце події виїздила слідчо-оперативна група. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією стаття 128, це необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Наразі триває розслідування», – повідомили Житомир.info в прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

За словами чоловіка потерпілої, у ТТУ кажуть, що жінка сама винна, бо погано трималась за поручень.

На даний час вона перебуває в лікарні. Чоловік каже, що на лікування вже витратили майже 9 тисяч гривень.

Родичі просять всіх хто їхав в той час в тролейбусі, або допомагав виносити жінку,  повідомити інформацію за номером 067 394 93 80 Борис Миколайович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі