Події

Водія Peugeot, який у Житомирі насмерть збив хлопчика, затримали: чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння

5 March 2016, 15:33

 Уночі 5 березня у м. Житомирі водій автомобіля Peugeot здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту. У результаті на місці пригоди загинув 8-річний хлопчик. Його матір у тяжкому стані доставлено до реанімації. Третій потерпілий госпіталізований до травматологічного відділення.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Пригода трапилася близько 00.30 годин у м. Житомирі по вулиці Черняховського (зараз Леха Качинського). Водій автомобіля PeugeotPartner, 36-річний житель Любарського району, не впоравшись з керуванням, виїхав на правий тротуар у місці зупинки громадського транспорту, де здійснив наїзд на трьох пішоходів», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП на місці загинув хлопчик, 2007 року народження. Його 27-річну матір, жительку Чуднова, доставлено в реанімаційне відділення із закритою черепно-мозкової травмою, політравмою та переломами. Також до медичного закладу було госпіталізовано 21-річного жителя Чуднівського району, який отримав забої та переломи.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження з’ясовуються усі обставини ДТП, у тому числі призначено необхідні експертизи.

Слідчими водія, який на момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,67проміле), затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 5 березня близько першої години ночі в районі водоканалу Peugeot насмерть збив дитину та травмував матір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі