Влада

Перевізники не хочуть возити людей з Житомира у Довжик, - начальник управління ОДА

10 March 2016, 12:50

У Житомирі та області поки немає бажаючих обслуговувати маршрут №102 «Житомир-Довжик».

Про це Житомир.info розповів начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк.

Він повідомив, що договори з попередніми перевізниками розірвані, і на маршрут виходить усього кілька машин.

«Оголосили конкурс, там зараз немає перевізника. Точніше, з двох перевізників залишився один, Дорогов, який працює до завершення конкурсу. Проблема з неналежним наданням послуг була, бо один з перевізників - «Залізний пегас» - практично не їздив. Зараз маршрут обслуговують два чи три автомобіля», - сказав Крисюк.

Він також розповів, що після оголошення конкурсу на зміну перевізника на 102-му маршруті в облдержадміністрації стикнулися з проблемою відсутності бажаючих здійснювати перевезення.

«Є проблема: ніхто не має намір подавати заявку на конкурс (на 102-й маршрут – ред.). Озвучте цю проблему, може, хтось із перевізників, у кого є машини, виявить бажання взяти участь у конкурсі», - сказав начальник управління.

Як розповіли Житомир.info мешканці Довжика, протягом останнього тижня маршрутки №102 їздять дуже рідко, у зв’язку з чим люди невчасно потрапляють на роботу, а діти – до шкіл та садочків. 10 березня опівдні пасажири близько години чекали на маршрутку, водій якої повідомив, що цього дня маршрут обслуговує всього 3 автомобіля.

Як повідомляв Житомир.info, днями Житомирська ОДА оголосила конкурс для перевізників на 23 маршрути, в тому числі на 102-й. Документи на участь у конкурсі приймають до 14 березня 2016 року, конкурс має відбутися 7 квітня.

У січні 2016 року Роман Крисюк запевнив редакцію Житомир.info, що через численні скарги жителів Довжика на недотримання графіків руху управління має намір розпрощатися з перевізниками102-го маршруту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі