Економіка

Житомирська фірма виграла півмільйонний тендер на постачання антибіотиків у дитячу міську лікарню

14 March 2016, 17:24

Комунальна установа «Центральна дитяча міська лікарня», розміщена у Житомирі по вул. Шевченка, 2, збирається закупити у приватного підприємства «Фірма «Санітас» 16 найменувань антибіотиків.

Оголошення про результати відкритих торгів від 10 березня 2016 року опубліковане на сайті Державних закупівель.

За 558,5 тис. грн (з ПДВ) фірма «Санітас» (місце знаходження – м. Житомир, провулок 1-й Сінний, 4) протягом 2016 року збирається постачати «загальні протиінфекційні засоби для системного застосування» за адресою дитячої лікарні в обласному центрі.

В оголошенні вказано, що джерелом фінансування закупівлі є кошти житомирського міського бюджету.

Участь у відкритих торгах взяло також київське підприємство  «Медфарком-Центр», чия пропозиція виявилася дорожчою майже на 170 тисяч гривень (728 081,43 грн з ПДВ) і була відхилена.

У разі підписання договору дитяча міська лікарня закупить, зокрема, 5000 упаковок «Цефотаксиму», півтора тисячі флаконів «Кімацефу», 800 упаковок «Цефтриаксону» та 500 флаконів «Аміцилу». Найменша потреба лікарні – у препараті «Ванкоміцин», якого замовлено усього 3 упаковки.

У медико-технічних вимогах на закупівлю наголошено на можливості постачання товару партіями, наявності інструкції для медичного застосування на кожну партію та придатності не менше 85% медикаментів на момент доставки.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2014 року в Житомирі вперше провели публічні тендерні торги по закупівлі ліків для онкохворих дітей. У 2013 році в Житомирській дитячій лікарні з’явилася сучасна діагностична лабораторія, а в 2014-му працівники лікарні відправили військовим автомобіль зі спальними мішками, одягом та медикаментами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі