Події

Як житомирські правоохоронці знешкоджували підозрілий кейс на зупинці

26 April 2016, 11:52

Через підозрілу валізу, залишену на зупинці, у Житомирі на 1,5 години перекрили рух транспорту. Поліцейські обгородили територію навколо зупинки і усіх пішоходів скеровували в обхід. Люди ж наполягали, щоб їх пропустили, розповідаючи, що поспішають на прийом до лікаря, на роботу чи у справах.

«Я йду у поліклініку, дорога перекрита, ноги болять, нема як пройти. Сказали, що бомба лежить. Чи вона є та бомба, чи нема, а нас тримають», - сказала житомирянка Валентина Волинець.

О 10.15 вибухотехніки підірвали кейс. Виявилося, що в ньому знаходився музичний інструмент. Поліцейські, які охороняли місце вибуху, сказали, що це флейта.

Після цього рух транспорту поновили, а працівникам сусідніх магазинів і кіосків дозволили повернутися на робочі місця. Одна із продавчинь розповіла, що кейс на зупинці з’явився близько 8 ранку.

«Був пластиковий чемодан, він стояв дуже довго, близько хвилин 40. Викликали міліцію, наряд прибув відразу, і ось було оточено, з'ясовували, що це за предмет сторонній знаходився на зупинці без господаря. Все могло бути, а хто міг знати, що це флейта?», - розповіла Олена Марчук.

Попри незручності, викликані з перекриттям дороги, багато очевидців події вважають, що такі заходи по знешкодженню підозрілого предмета є виправданими.

«Виправдано, все виправдано, слава Богу, що є кому це робити, оберігати. У флейті може бути стільки вибухівки, що всю цю зупинку рознесе, так що все зроблено правильно», - сказав житомирянин Сергій Пономарьов.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 26 квітня в Житомирі через підозрілий чемодан обгородили зупинку на бульварі та перекрили дорогу. У валізі, яка 40 хвилин простояла на зупинці громадського транспорту, був музичний інструмент.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі