Економіка

Для покращення мікроклімату в Житомирській мерії збираються придбати 4 кондиціонери

27 April 2016, 15:38

Виконавчий комітет Житомирської міської ради збирається закупити кондиціонери для підтримання у приміщеннях здорового мікроклімату повітря.

Оголошення про запланований інтернет-аукціон розміщений на сайті Держакупівлі.онлайн.

Так, влада міста хоче придбати 4 кондиціонери орієнтовно за 26 тисяч гривень, тобто, близько 6 тисяч гривень за штуку (з ПДВ), мінімальний крок зменшення ціни – 500 гривень. Місце постачання товару - Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 4/2, пропозиції приймають до 13 травня. Контактною особою по аукціону вказаний житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

У прес-службі Житомирської мерії Житомир.info розповіли, що закупівля кондиціонерів проводиться згідно з рішенням сесії міськради від 16 березня 2016 року «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2016 рік».

Так, кондиціонери замовили: 2 шт. - департамент економіки,1 шт. - юридичний департамент і 1 шт. - відділ звернення громадян.

В орієнтовних технічних характеристиках кондиціонерів вказано: спліт-система (складається з зовнішнього і внутрішнього блоків), фреон R 410A, площа обігріву - не менше 25 кв. м, антипиловий фільтр, режим сну, функція «теплий» старт, вентилятор внутрішнього блоку великого діаметра та гарантія 1 рік.

В інтернет-магазинах кондиціонери зі спліт-системою коштують від 4 до 10 тисяч гривень і вище.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно виконавчий комітет Житомирської міської ради провів онлайн-аукціон на закупівлю 21 протигаза марки ГП-7 трьох розмірів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі