Спорт

Травмований у дебютному матчі гравець МФК «Житомир» 30 квітня буде підтримувати команду з трибуни

27 April 2016, 17:24

Травмований у першому матчі гравець МФК «Житомир» Дмитро Куделькін в суботу, 30 квітня, буде підтримувати команду з трибуни.

Про це Житомир.info повідомили у муніципальному футбольному клубі «Житомир».

«На жаль, перша гра МФК «Житомир» в аматорському чемпіонаті проти ФК «Малинськ» не обійшлася без травм наших гравців. На 25 хвилині через травму покинув поле п'ятий номер житомирян Дмитро Куделькін, а на 55 – Микола Федоренко, який грає під номером 2. І якщо Федоренко отримав не дуже серйозну травму голонестопу і має всі шанси вийти на поле в суботу, 30 квітня, на гру проти «Гірника» із Львівщини, то Дмитру доведеться спостерігати за цим поєдинком з трибун. У футболіста серйозніша травма голеностопу», - розповіли в МФК.

Втім, Дмитро налаштований оптимістично і вже за пару тижні планує повернутися на поле.

«Мені зараз все краще і краще. Думаю, що через тиждень буду в строю і допомагатиму команді. Вважаю, що там був суто ігровий момент. Зараз проходжу процедури, ніби нічого серйозного. Неприємна травма, тим паче на старті, але все буде гаразд. Просто потрібен час», - каже Дмитро Куделькін.

Дмитро Куделькін

За словами тренерського штабу, зараз в команді працюють над заміною для Дмитра, який грає на місці правого центрального захисника.

«Сьогодні в нас кожна людина на рахунку і подібні втрати дуже болісні для команди. Але ми працюємо над заміною і думаю, що з цим питанням справимося, - прокоментував ситуацію тренер МФК «Житомир» Сергій Гвоздь.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня житомирська команда дебютувала у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд: МФК «Житомир» зустрічався з ФК «Малинськ» (Рівненська область) і, незважаючи на підтримку кількох тисяч уболівальників, житомиряни програли з рахунком 1:3.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі