Події

У Житомирській області чоловік у підсобці виготовляв наркотики та зберігав зброю

28 April 2016, 15:00

Співробітники Управління СБ України в Житомирській області у взаємодії з поліцією ліквідували лабораторію з виготовлення синтетичних психотропних речовин в одному із сіл Коростишівського району.

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Організатор підпільного виробництва амфетаміну замовляв необхідні реактиви і компоненти через інтернет. Зловмисник синтезував наркотик невеликими партіями (у середньому до 50 грамів за раз) у підсобному приміщенні орендованого приватного будинку у одному з сіл Коростишівського району. У процесі виготовлення амфетаміну він дотримувався необхідних заходів особистої безпеки та користувався респіраторами.

Під час обшуку нарколабораторії правоохоронці вилучили близько 30 грамів щойно виготовленого психотропу, спеціальне обладнання, хімічні речовини та прекурсори, при сполученні яких наркоділок отримував амфетамін, пристрої для фасування наркотиків, а також арсенал незареєстрованої зброї: три пістолети та гладкоствольну рушницю», – йдеться в повідомленні.

Тривають оперативно-слідчі дії в межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів) та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info,  у Новограді-Волинському чоловік виділив квартирантам окрему кімнату для виготовлення наркотиків.

Фото  прес-групи УСБ України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі