Суспільство

У Житомирській області під час Великодня вартуватимуть майже 800 поліцейських

28 April 2016, 15:47

У ніч з 30 квітня на 1 травня у 645 культових спорудах, розташованих у 564 населених пунктах області, заплановані Великодні богослужіння. У святкових заходах очікується участь близько 132 тисяч жителів Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Найбільш чисельні релігійні відправи відбудуться в Житомирі, Коростені, Бердичеві, Новограді-Волинському та їх районах, де знаходиться майже 200 культових споруд. Публічну безпеку та правопорядок під час Великодніх заходів вартуватимуть понад 760 поліцейських та близько 250 їх громадських помічників», – йдеться у повідомленні.

Загалом з 30 квітня працівники поліції працюватимуть у посиленому варіанті несення служби з метою вжиття додаткових превентивних заходів. Їх завданнями будуть організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам та грабежам у громадських місцях, недопущення проявів хуліганств, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень.

Лише в Житомирі на вулиці міста, окрім щоденних 20 екіпажів автопатрулів, вийдуть ще 20 додаткових піших нарядів поліцейських. Правоохоронці працюватимуть поблизу культових споруд, у місцях масового відпочинку людей та проведення масових заходів, у парках та лісопаркових зонах тощо.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Великдень тролейбуси їздитимуть до опівночі та після закінчення служби в церквах

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі