Місто

У Житомирі на «Поливаний понеділок» обіцяють відра, бочки, садові шланги та пожежну машину

28 April 2016, 18:43

28 квітня о 16:00 обіцяли відкриття Великоднього ярмарку. Станом на 17 годину на Новому Бульварі продовжували розкладати столи, встановлювати сцену та готуватися до майбутніх святкувань.

Організатори Великоднього ярмарку розповіли про заходи, які проходитимуть наступний тиждень.

«Я впевнений, що сьогодні Новий бульвар засяє новим світлом, адже йде до нас величне свято, великий день - Великдень, який ми сьогодні офіційно, або неофіційно вже розпочали. Я впевнений, що кожен день буде особливим, адже підготували величезну програму. не лише концертну, не лише виступів, але і фуд-зона, де можна посмакувати різними стравами, які організатори не будуть тримати у секреті, є зона для відпочинку, де кожен житомирянин разом з родиною може прийти і по-європейськи насолодитися свіжим повітрям на зеленій галявині. Ми вирішили все ж почати тут свято першого числа. Другого числа обливаний понеділок», - розповів начальник управління культури Житомирської міської ради  Олег Рогов.

«Дуже цікаве свято для молоді. Я думаю, що багато людей бачили, як масштабно він проходить у Львові. Ми підготувалися не менш серйозно: у нас буде спеціальна поливальна конструкція, будуть садові шланги, будуть відра, бочки, і головне – наші колеги с  ДСНС відгукнулися на наш заклик, приганяють величезну машину і дають нам такий напор води, що я думаю, що мало не покажеться нікому», - додає співорганізатор Ярослав Гапоненко. 

«Друге число - сольний концерт Світлани Ніконорової, нашої бандуристки. Третього числа - Центр творчості дітей та молоді, готують концертну програму. Буде вечір електронної музики. Трішки згодом це колективи міського культурно-спортивного центру , буде вечір східних танців. П’яте число – «Гуморина» від студії «RUMAX», вони підготували жартівливу програму. І виступ колективу, який носить назву «Retro-21». А от 6-7 числа - рок-гурти, які добре знані нашим містом і далеко за межами», - каже Олег Рогов.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі