Політика

Павло Дзюблик очолив рейтинг депутатів-мажоритарників по результатах роботи

29 April 2016, 11:31

Громадянська мережа ОПОРА, яка здійснює моніторинговий проект у 105 виборчих округах України, опублікувала рейтинг депутатів-мажоритарників, складений за показниками законодавчої роботи та активності у виборчих округах у березні 2016 р.

Так, перше місце посів Павло Дзюблик, фракція «Народний фронт». Найбільша кількість поданих запитів, які вирішують специфічні проблеми виборчого округу та найактивніша робота у самому окрузі, дозволили народному обранцю очолити рейтинг.

За словами Павла Дзюблика, активна робота як у Верховній Раді, так і на своїх виборчих округах, не була спланованою акцією, для отримання 1-го місця в рейтингу ОПОРИ. Така робота проводиться на постійній основі.

«Ми досить часто самостійно проводимо аналіз нашої діяльності, дивимось на те, що і як зробили та складаємо плани на подальшу роботу. Звісно, коли таку ж оцінку твоєї роботи проводять незалежні експерти та ще й визнають її найпродуктивнішою серед 105 депутатів – це звичайно приємно. Та найбільшим досягненням для мене є те, коли ти дійсно бачиш, що твої зусилля не проходять безслідно та ті проблеми, з якими ти борешся, вирішуються», - зазначає народний депутат.

Прес-служба Павла Дзюблика

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі