Суспільство

Рідні загиблого десантника Ярослава Мялкіна з Житомирської області шукають побратимів, які були з ним в останні дні

30 April 2016, 10:01

Ярослав Мялкін з с. Ласки, Народицького району Житомирської області , був одним з чотирьох бійців 95-ї бригади, які 5 травня 2015 року разом з БТР підірвалися на фугасі в районі Авдіївки Донецької області. Рідні шукають побратимів, які були з ним в останні дні, щоб пом’янути Героя.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала волонтерка Ірина Коцюба.

 «Дружина та рідні запрошують побратимів, рідних та друзів 4 травня 2016 року пом’янути Ярослава Мялкіна до с. Ласки, Народицького району Житомирської області, який загинув захищаючи нашу Незалежність та свободу. Служив в 1 бат 95 бригади, дружина та батьки шукають побратимів, які знали та були останні дні з їх Героєм.

Обставини загибелі: Загинув 5 травня 2015 р. поблизу міста Авдіївка під Донецьком, підірвавшись на БТРі на фугасі, що був закладений терористами. Разом з Ярославом загинули солдат М. Мартинюк, сержант В. Миханюк та солдат О. Щуров. П.с. всі питання та подробиці в лічку», – написала Ірина Коцюба.

33-річного Ярослава мобілізували в зону АТО в кінці січня - навідником 3 роти 1 батальйону 95-ї аеромобільної бригади. Він не дожив до ротації всього кілька днів.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2015 року у селі Житомирської області попрощалися з одним з чотирьох десантників 95-ї бригади, БТР яких підірвався на фугасі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі