Україна

Двоє українських бійців загинули у зоні АТО, чотирьох поранено

30 April 2016, 14:28

 За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, четверо дістали поранень.

Про це 30 квітня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. 

Лисенко також уточнив, що бійці загинули внаслідок обстрілів з боку бойовиків у Авдіївці та у Невельському. Поранення бійці отримали також у Авдіївці (двое військовослужбовців), у Невельському та у Мар'їнці. 

За даними штабу, загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 33 ворожих обстріли, основними "гарячими точками" були Мар’їнка та Красногорівка.

"Противник активно застосовує міномети по всій лінії зіткнення і снайперів, зокрема у Мар’їнці. Обстановка дуже неспокійна, деякі опорні пункти обстрілюють 6 разів на добу. Сили АТО змушені відкривати вогонь у відповідь", - повідомив Лисенко.

У напрямку Донецька відбулися 7 ворожих обстрілів, бойовики застосовували міномети.

"По силах АТО випущено понад 80 мінометних мін. Тихо було лише на Світлодарській дузі, на інших ділянках фронту - Зайцеве і передмістя Донецька - ворог вів щільний вогонь", - зазначив речник АП.

При цьому поблизу с.Новобахмутівка на розтяжці підірвався цивільний,постраждалого було госпіталізовано.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, у районі проведення АТО протягом минулої доби обстрілів позицій прикордонних підрозділів не було, польотів безпілотних літальних апаратів не зафіксовано. 

"На адмінмежі з АР Крим прикордонники Херсонського загону зафіксували політ 2 БПЛА. Вони рухалися над тимчасово окупованою територією півострова", - зазначили у ДПСУ.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі