Влада

Житомирська облрада збирається здати в оренду «Кавунову дачу»

4 May 2016, 16:18

Парк-готель «Кавунова Дача», який є комунальною власністю Житомирської обласної ради і входить до складу КП «Готельний комплекс «Україна», збираються здавати в оренду.

Про це у телефонному коментарі Житомир.info розповів директор КП «Готельний комплекс «Україна» Житомирської облради Петро Козенюк.

«Наскільки мені відомо, Житомирська облрада має намір здавати «Кавунову дачу» в оренду. Мене ніхто не питає, при облраді працює комісія, і, я так зрозумів, рішення прийматимуть без урахування думки трудового колективу. Невідомо, кому, за скільки і по якій схемі», - сказав Козенюк.

За інформацією сайту hotels24.ua, парк-готель «Кавунова Дача» знаходиться в селі Зарічани Житомирського району, на березі річки Гуйва, за 7 км від центру Житомира. Заклад пропонує банкетний зал, кімнати для відпочинку, літні будиночки, оренду альтанок та тенісного корту.

Як повідомляв Житомир.info, під час губернаторства Юрія Забели (з листопада 2007р. по березень 2010р.) готель «Зарічани» (в народі – «Кавунові дачі») перестав приймати відвідувачів і отримувати прибутки, а став закритою базою відпочинку – для гостей обласної влади. Влітку 2015 року директор КП «Готельний комплекс «Україна» Петро Козенюк розповідав, що відкрита для всіх бажаючих база відпочинку в Зарічанах знову набула популярності: якщо в минулі роки «Кавунова дача» заповнювалася відпочивальниками хіба що на вихідні, то в минулорічному сезоні вільних місць не було і в будні.

28 березня цього року у Житомирській облраді створили робочу групу з вивчення результатів роботи комунального підприємства «Готельний комплекс «Україна», яку очолив голова фракції ВО «Батьківщина» Володимир Кропивницький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі